In de spotlights staan

Over een drempel stappen

Het was voor mij best spannend. In de spotlights gaan staan. En je verhaal vertellen voor de camera. Met een autocue. Alle stemmetjes wel horen, maar me er niet door laten weerhouden om het toch te doen. Om te voelen dat het een goed verhaal is dat je geschreven hebt. Dat het misschien ook best leuk overkomt. En misschien ook wel inspireert.

Mentale veerkracht

Je zou kunnen zeggen dat het verhaal over mentale veerkracht voor mij zelf ook daarover ging. Hoe ga ik zelf om met de spanning van het onbekende? De spanning van het vol in the picture staan? Hoe blijf ik stevig staan in deze spannende omstandigheden?

Willen, voelen, doen!

Ja, ik wil dit doen. Ik voel dat ik het kan. Dus ik ga het doen ook!

Dit is het resultaat:

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *