‘Werk in je leven’ en ‘Van Rozendaal loopbaanadvies’, bij vraagstukken rondom leven&werk, in de breedste zin.

Vraagstukken op het vlak van werken en leven, of leven en werken, bekijk ik als één geheel. Ontwikkeling op het ene gebied heeft effect op het andere gebied. Zo kan persoonlijke groei, vaak op het vlak van denken-voelen-willen, maken dat je je in je werk steviger gaat opstellen, uitdagender taken gaat oppakken of dat je je droombaan realiseert. Ook wanneer je zoekt naar (meer) balans, bij stress of belastingvraagstukken, is er wisselwerking op werk- en leefvlak.

De combinatie van (lichaamsgerichte) psychologie en coaching zorgt voor een realistische diepgang in mijn manier van coachen.

Denk bijvoorbeeld aan vragen als:
Welk werk, welke werkomgeving past het best bij mij, in mijn leven?
Welke plek neemt werk in mijn leven in?
Welke uitdagingen heb ik in mijn (werk)leven aan te gaan?

Of, in groter verband:
Wat zie ik als mijn levenswerk?
Welke ontwikkeling heb ik in mijn (werk)leven te maken?
Wat is voor mij een prettige balans in werk en leven?

Of, meer pragmatisch:
Hoe presenteer ik mezelf?
Hoe neem ik positie in, binnen of buiten de werksfeer?
Hoe vind ik de voor mij meest passende baan?

Als Psycholoog NIP van het Nederlands Instituut van Psychologen (NIP) onderschrijf en hanteer ik de gedragscode voor psychologen, zie www.psynip.nl