Adres:
Wateringweg 95, 2031 EG  Haarlem.
Tel +31 85 2735265  of +31 6 11121076

Mijn kantoorruimte is gevestigd op het bedrijventerrein Waarderpolder, in bedrijfsverzamelgebouw ‘de Watering’, op de 2e verdieping.
Er is een kleine lift aanwezig. Parkeren is gratis.

Routebeschrijving met de auto:
Neem op de A9 afslag Haarlem. Wanneer je na de Fly-Over op de N200 (Camera Obscuraweg) rijdt, kom je langs de IKEA. Volg deze weg met de bocht mee naar links en sla daarna bij de volgende stoplichten rechtsaf, de Waarderweg op. Sla linksaf de Industrieweg op en vervolgens rechtsaf de Waarderveldweg op. Deze weg maakt een S-bocht naar rechts en links, en vervolgt in de Tappersweg. Neem de eerste weg rechts (Wateringweg) en rij direct rechts om het eerste gebouw het terrein op. Daar kun je gratis parkeren. De ingang bevindt zich aan de kopse kant van het U-vormige gebouw.
Wanneer je aanbelt bij nummer 95, doe ik voor je open en kun je naar boven komen (balustrade op).

Routebeschrijving met het openbaar vervoer:

  • De Wateringweg ligt op 25 minuten loopafstand van station Haarlem Spaarnwoude (bij de IKEA), waar de stoptrein vanuit Amsterdam stopt.
  • Vanaf Station Haarlem Centraal neem je Stadsbus 15 richting Waarderpolder, tot halte Industrieweg. Vervolgens is het nog 5 minuten lopen (let op: deze bus rijdt slechts een aantal keer per dag). Of huur een OV-fiets op Haarlem Centraal en je bent er binnen 15 minuten.