Loslaten om vast te houden

Een oprechte interesse in mensen, hun drijfveren, hun kracht, hun conflicten, hun ontwikkeling, drijft mij. Ik ben op deze vlakken nooit uitgeleerd, blijf me er in ontwikkelen. De verbinding tussen hoofd (‘weten’), hart (‘voelen’) en buik (‘willen’) fascineert mij. Mijn (professionele) ontwikkeling en levenservaring hebben mij kracht en inzicht gegeven om diepgaand met mensen te kunnen werken.

Door mijn sterke inlevingsvermogen en ontvankelijkheid raak ik snel in verbinding met mensen. Afstemmen doe ik lichaamsgericht: sensitief, scherp waarnemen wat er bij anderen in het lichaam gebeurt, bij beweging, bij ademhaling, bij het kijken. Dit helder op waarde schatten en teruggeven. Zo valt alles op zijn plek voor de ondersteuning die ik bied: realistische diepgang.

Samen met mijn man Michel heb ik twee prachtige kinderen gekregen: Luca uit 2002 en Nino uit 2004. Wij genieten van alle mooie én van de soms ingewikkelde uitdagingen die we als gezin mogen meemaken.

Ik werk het liefst buiten in de natuur. Ik geniet van de vrijheid, de afwisseling en de flexibiliteit van het ondernemerschap.
Ik combineer werkwijzen en inzichten uit de Lichaamsgerichte-, A&O- en de positieve psychologie met het vak van coach. Ook ben ik gecertificeerd TTISI-adviseur.