Bij mij geen standaard aanpak of format, maar co-creatie!
Samen gaan we creatief op zoek naar de begeleiding die het meest past.

Elke persoonlijke vraag is uniek. Daarom starten we met een verheldering van je vraag in de intake. Mijn aanpak wordt hierop afgestemd en wordt op maat vormgegeven.

Diepgaande vraagstukken vragen om rust en ruimte. Lichaamsgericht werken en wandelingen lenen zich hier bij uitstek voor.
Praktische vraagstukken vragen om concrete doelgerichtheid en daadkracht. Ik pas hiervoor een verscheidenheid aan instrumenten toe.

Dit zeggen klanten over ‘Werk in je Leven’:

“Ik heb een traject gehad om weer balans te vinden in mezelf en verhoudingen met collega’s. Samen met Cynthia ben ik op zoek gegaan naar de oorzaken van de onbalans.
Cynthia stelt vragen die mij uitdagen om de verbinding te leggen tussen ratio, gevoel en wil (hoofd, hart, buik).
Dat heeft er toe geleid dat ik meer inzicht heb gekregen in mijzelf en wat ik belangrijk vind in de omgang met anderen.
Ik merk dat ik me nu meer bewust ben van wat ik voel en dus ook eerder signaleer wanneer ik het te druk heb of te weinig aandacht heb voor mezelf of anderen” (coaching op balans en ontwikkeling in werkcontext).

“Mille grazie voor de vele inzichten, jij hebt me een rijker mens gemaakt door gewoon het stellen van goede vragen (…) Cynthia is de coach en mens die als geen ander je helpt jezelf te ontdekken (…) Door haar kritische en gepassioneerde houding tijdens de gezamenlijke zoektochten naar de verschillende ‘smaken’ in werk en omgeving heeft ze mij geholpen om geluk en het krijgen van voldoening uit mijn werk en/of omgeving te vinden of actief te gaan zoeken.” (coaching op identiteit in werkcontext).

“Bij een training voor het houden van een sollicitatiegesprek krijg ik praktische tips mee waarbij de theorie niet strak voorgeschreven wordt maar een middel blijft die ik zelf met mijn eigen wijze van communiceren kan inzetten. Mijn authenticiteit blijft zo gewaarborgd. Haar wijze van coachen is gericht op wat er goed gaat en wat er te verbeteren is.” (coaching bij het vinden van ander werk en werkgever).